Marc van Eck

Consultant

Consultant Marc van Eck Business OpenersSterke merken hebben aantrekkingskracht. Tenminste als ze goed zijn gepositioneerd en dit waarmaken in alles wat ze doen.

Marc van Eck (RM) is medeoprichter en managing partner van Business Openers, een strategisch marketingadviesbureau dat klanten helpt bij het veroveren van een unieke en authentieke positie in de markt met het merk als kompas. Business Openers adviseert bedrijven over merkpositionering, strategie en activatie in de markt. Bovendien is Business Openers pionier op het gebied van Internal Branding.

De afgelopen zestien jaar heeft Marc vele merken geholpen bij hun merkpositionering en het waarmaken hiervan. Marc weet organisaties op een lijn te krijgen en dit ook echt te realiseren. Door zijn adviezen functioneert bij veel profit en ook non-profit organisaties het merk als richtinggever voor strategie, communicatie en klantgericht handelen. Hierbij gebruikt hij de zogeheten BrandPostioner© en BrandHouse©; modellen die door hemzelf zijn ontwikkeld om tot een karaktervolle en aantrekkelijke positionering te komen en ook echt het merk als kompas te kunnen gebruiken.

Wilt u weten hoe Marc van Eck en Business Openers u kunnen helpen met het creëren van een sterk en aantrekkelijk merk? Neem dan zeker even contact op voor een kennismakingsgesprek.

Contact