Marc van Eck

Consultant

Consultant Marc van Eck Business OpenersMarc van Eck (RM) is medeoprichter en CEO van New Growth Strategies, het business strategy & consultancy bureau van TBWA.

Merken bouwen is veel meer dan reclame. Meer en meer gaan merkstrategie en businessstrategie hand in hand. En zonder creatieve kracht heeft business strategy minder impact. Adviesfirma’s en (traditionele) reclamebureaus komen elkaar niet tegen in bijvoorbeeld marketingpitches maar ze werken in feite voor dezelfde klanten, dus kruisen ze elkaar wél. Steeds vaker vragen klanten bureaus om te acteren op het kruispunt van bedrijfsstrategie en creativiteit.  Met New Growth Strategies speelt Marc van Eck in op deze vraag. TBWA, het grootste reclamebureau van Nederland, is daarom samen gegaan met de beste bedrijfsstrategen.

Zelfstandig bureau in TBWA netwerk

New Growth Strategies is onder leiding van Marc van Eck een zelfstandig bureau in het netwerk van TBWA. Zo focust het team van consultants zich op strategie en positionering en werken ze desgewenst intensief samen met TBWA voor de perfecte creatieve doorvertaling

Positie New Growth Strategies

Het team van New Growth Strategies bestaat uit creatieve business-strategen. Dit team heeft in het recente verleden bewezen als geen ander de link te maken tussen business strategieën en creativiteit voor toonaangevende merken.

Het team van New Growth Strategies heeft in de afgelopen jaren met veel creatieve bureaus samengewerkt en wil dat vooral voortzetten. Maar als klanten willen dat het kersverse bureau ze helpt met strategie én creatie, dan hebben ze met New Growth Strategies bij TBWA de competenties en slagkracht in handen

Hiervoor was Marc 18 jaar managing partner van Business Openers en heeft vele merken geholpen bij hun merkpositionering en het waarmaken hiervan. Marc weet organisaties op een lijn te krijgen en dit ook echt te realiseren. Door zijn adviezen, functioneert bij veel profit en ook non-profit organisaties het merk als richtinggever voor strategie, communicatie en klantgericht handelen. Hierbij gebruikt hij de zogeheten BrandPostioner© en BrandHouse©; modellen die door hemzelf zijn ontwikkeld om tot een karaktervolle en aantrekkelijke positionering te komen en ook echt het merk als kompas te kunnen gebruiken.

Wilt u weten hoe Marc van Eck en New Growth Strategies u kunnen helpen met het creëren van een sterk en aantrekkelijk merk? Neem dan zeker even contact op voor een kennismakingsgesprek.

Ervoor zorgen dat de mensen zich bij je thuis voelen | Marc van Eck
De kracht van een sterk merk | Marc van Eck